Дамски Пижами

Показване на 1–9 от 82 резултата

Показване на 1–9 от 82 резултата

Дамски пижами – всяка жена търси удобство, приятна на допир материя, модел, който да е красив както през нощта, така и през целия ден. При нас в incomfypjs дамите могат да намерят висококачествена изработка, нови и актуални за сезона модели, авторски дизайн на картините, съчетание на Памук, Микромодал и Фин Сатен. Всичко това, съчетано с майсторство и професионализъм предлага като резултат уникални модели на дамски пижами – луксозни, летни, пролетни и зимни . Съчетание на актуални модели и високо качество.

Дамите са истински ценители на качествените пижами. Взискателността на клиентите е един от двигателите на разработването на нови модели и материи – за спокоен сън, за удобство през нощта, съчетано с красотата и удобството на пижамите и през деня.

В нашия онлайн магазин incomfypjs ще откриете голямо разнообразие от дамски пижами с дълъг ръкав, дамски летни пижами с къс ръкав, изработени в по- голямата си част от памук, но и дамски пижами от фин сатен, фин еластичен сатен и съчетанието му в дамски пижами и нощници – комбинация от памук и сатен, микромодал и сатен и др.

За да изберете най- подходящата за Вас дамска пижама, можете да разгледате и се запознаете с допълнителната информация за състав на пижамата, както и описание на детайлите на модела. Всичко това ще Ви помогне да се ориентирате дали моделът на дамска пижама, на който сте се спрели, отговаря на желаният от вас материал – памук, модал, микромодал, фин сатен. Снимковият материал на дамската пижама и допълнителни детайли от нея ще Ви помогнат да добиете цялостна представа за визията на избраният модел дамска пижама.

За да прецените дали дамската пижама отговаря на Вашия размер, може да направите справка в Таблица с размери. В нея много точно са нанесени кои размери на какви номера на дамските пижами отговарят.

Incomfypjs – Удобни пижами и халати – вашият избор за спокоен сън и пълноценна почивка.