Мъжки Пижами

Показване на 1–9 от 14 резултата

Показване на 1–9 от 14 резултата

Мъжки пижами – все повече представители на силния пол търсят, подкрепени от своите половинки, качествени мъжки пижами за своя пълноценен сън. Всеки човек се нуждае от качествена пижама, материята на която създава приятно усещане при допир с кожата. Това ви позволява да се отдадете на спокоен и релаксиращ сън.

С нашите мъжки пижами можете да се отдадете на луксозното усещане за спокойни вечери. Моделите и материите са съобразени с новите модни тенденции. Мъжките пижами, както и дамските , са създадени в лимитирани серии, което ги прави уникални. Материите при мъжките пижами са малко по- различни от тези при дамските пижами. Въпреки разликите, и тук те са галещи кожата и създаващи приятно усещане за пълноценна почивка.

При мъжките пижами отново ще намерите дизайнерски картинки. При тях се прилага екологичен печат. Всеки представител на силния пол ще се чувства красив и уверен в модела мъжка пижама, който избере. Мъжките пижами са създадени от професионалисти и майтори в изработката на всеки модел.

Мъжките пижами съчетават в себе си памук, но и нови, изтънчени материи – модал и микромодал – които придават блясък и лукс във всяка пижама. Висококачествените материали се допълват и от дълготрайност на цветовете, което гарантира доволни клиенти от избора на модел мъжка пижама. В нашия онлайн магазин incomfypjs ще откриете голямо разнообразие от мъжки пижами с дълъг ръкав, мъжки летни пижами с къс ръкав, изработени в по- голямата си част от памук

За да изберете най- подходящата за Вас мъжка пижама, можете да разгледате и се запознаете с допълнителната информация за състав на пижамата, както и описание на детайлите на модела. Всичко това ще Ви помогне да се ориентирате дали моделът на мъжка пижама, на който сте се спрели, отговаря на желаният от вас материал – памук, модал, микромодал. Снимковият материал на мъжката пижама и допълнителни детайли от нея ще Ви помогнат да добиете цялостна представа за визията на избраният модел мъжка пижама.

За да прецените дали мъжката пижама отговаря на Вашият размер, може да направите справка в Таблица с размери. В нея много точно са нанесени кои размери на какви номера на мъжките пижами отговарят.

Incomfypjs – Удобни пижами и халати – вашият избор за спокоен сън и пълноценна почивка.