Код за отстъпка

Какво е кодът за отстъпка?

Кодът за отстъпка е комбинация от букви и цифри на латиница. След въвеждането на кода в “Количката” или при приключване на поръчката , на определеното за това място, се начислява определен процент или сума върху вашата поръчка. Някои кодове са с ограничен брой ползвания, могат да бъдат ограничени по дата , което означава, че могат да бъдат използвани само веднъж или за определен период от време.

Как да получа код за отстъпка?

В incomfypjs.com организираме различни промоции както за лоялни клиенти, така и за привличане на нови. Някои са под формата на кодове за отстъпка, които промотираме в страницата ни във фейсбук, в Google MyBusiness или изпращаме на имейлите на нашите клиенти. Затова е добре да въвеждате имейл адреса си при поръчка, за да можем да ви изпратим код за отстъпка.

Как се използва кодът за отстъпка?

Въведете кода за отстъпка , който сте получили, във формата за поръчка в мястото, означено за въвеждане на код за отстъпка.

Кога не е валиден кодът за отстъпка?

Когато е достигнал максималния си брой използвания или е извън датата му на валидност. Наш оператор може да откаже да приеме кода ви за отстъпка, ако го използвате за същия продукт, от предишна ваша отказана поръчка.

Кодът за отстъпка не се прилага за продукти в “Намаление”.