Доставка

Уважаеми клиенти,

Продуктите, поръчани в нашият електронен магазин Incomfypjs.com, се доставят с куриерски фирми Спиди и Еконт. Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България – до адрес или до поискване в офис на куриера, указани при заявката.

При нужда от допълнителни уточнения, моля напишете в Бележки към поръчката.

Тук можете да разгледате офисите на куриера www.speedy.bg или www.econt.com

Доставката се извършва на следващия работен ден, след като потвърдите поръчката по телефон или e-mail .

Поръчките обикновено се доставят до 24 часа , ако всичко поръчано е налично.

Поръчките, направени до 15:00 часа се обработват в рамките на деня и най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес на получателя или до 10:00 часа в офис на куриера.

 Поръчките, направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота след 12:00 часа и неделя се обработват в понеделник.

 В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес. Офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа .

Доставяме продукти възможно най -бързо, но това не винаги е денят на вашата поръчка. Моля, добавете 2-4 работни дни/ петък и почивни дни/, за да позволите време за обработка. Ако очакваме по -дълго време за изпълнение, това ще бъде отбелязано в описанието на продукта. Ако имате въпроси относно времето за доставка на вашия продукт, моля, свържете се с нас на contact@incomfypjs.com, обадете ни се на +359890998832 или в чата онлайн с вашите въпроси.

Трябва да получите имейл от нас, потвърждаващ вашата поръчка малко след като направите вашата поръчка. Ако не получите този имейл, моля, проверете папката си със спам и вижте дали можете да го намерите. Ако не сте получили имейл за потвърждение на поръчката, вие също няма да получите имейла с вашата информация за известия и информация за проследяване на пратката.

Ако ви е предложена застраховка, но не я приемате, ние не можем да носим отговорност за повредени, изгубени или откраднати пакети.

Eлектронният магазин Incomfypjs.com си запазва правото да не изпрати получена поръчка или част от поръчката,  ако има липси или изчерпани артикули, за което клиентът ще бъдете уведомен по телефона или Е-майл в рамките на 3 дни. Плащането се извършва с наложен платеж при доставката. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

Прогнозите за доставка включват подготовката на артикула и времето за доставка.

НЯМА да носим отговорност за поръчки, изпратени до грешен адрес в резултат на грешка на клиента или грешно изписване на адреса за доставка.

Отговорността на купувача е да се увери, че той или той е въвел правилно адреса. Моля, проверете отново въведения адрес.

Нашите пакети не могат да бъдат препращани на друг адрес в случай на промяна на адреса. Въведеният адрес за доставка трябва да бъде крайното местоположение на пратката.

Поръчките се обработват в същия работен ден и не могат да се правят промени в адреса, след като вашата поръчка е направена.

Incomfypjs.com си запазва правото да не изпраща поръчки на клиенти с връщане на продукти над 30% от общия им брой поръчани продукти.

Работното време на incomfypjs.com

Работното време за запитвания и поръчки на тел. 0890998832 e:

От понеделник до петък : 9,00 до 18,00 часа

Събота  : 9,00 до 13,00 часа

Неделя : Почивен ден